KRS247.no

Henter værvarsel...

– Kristiansand skal være et lokomotiv

NHOs kommune-NM rangerer Kristiansand på en 18. plass. Det er varaordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen (KrF), veldig godt fornøyd med. Han tror høsten og vinteren blir spennende for kommunen.

Varaordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen (KrF) | Foto: Pål Lomeland

Varaordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen (KrF) | Foto: Pål Lomeland

– Det er klart at olje og offshore rammer i Kristiansand, men ikke så hardt som man kanskje skulle tro. Vi ligger på landsgjennomsnittet i forhold til avhengighet til den sektoren. Det er en godt bevart hemmelighet at vi egentlig ikke er så avhengige av den sektoren, sier Kristiansen til KRS247.

Varaordføreren mener Kristiansand er og skal være et lokomotiv for regionen, men merker seg at det er langs kysten de «grønne» kommunene ligger, i all hovedsak.

– Vi som styrer Kristiansand ønsker at kommunen skal være et lokomotiv som kan løfte landsdelen og drive den videre på utvikling, kompetanse og utdanning.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/217863934″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]