Annonse

Kristiansand Avis legges ned


Foto: Alf Otto Fagermo

Schibsted har besluttet at gratisavisen Kristiansand Avis skal legges ned ved utgangen av 2017. Det betyr at de ni ansatte i avisen mister jobbene sine.

– Vi synes det er fryktelig trist at Kristiansand Avis legges ned. Først og fremst for de dyktige, dedikerte og lojale ansatte som nå mister jobben, men også for alle leserne som vi vet setter stor pris på avisen, sier redaktør Ole Gerhard Sørensen i en pressemelding.

Avisen har siden 2012 vært heleid av Fædrelandsvennen og er en del av Schibsted-konsernet.

Det skal være økonomiske årsaker til at avisen ikke lenger vil komme ut fra og med 2018.

– Som gratis avis har vi kun levd av annonseinntekter, og de siste årene har vi, i likhet med de fleste andre papiraviser, merket et markant fall i inntektene. Til tross for at vi har gjort store kostnadskutt og jobbet kreativt for å skaffe nye inntektskilder har vi ikke klart å drive i balanse. Vi hadde fortsatt tro på at vi skulle finne en modell som gjorde at Kristiansand Avis kunne leve videre, men det var dessverre ikke nok til å overbevise eierne om at det var grunnlag for videre drift, sier daglig leder Anne-Berit Moe.

Avisen markerte nylig sitt ti årsjubileum.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer