Annonse

Kriserutiner ved Air Products Kristiansand


Air Products i Kristiansand har iverksatt kriserutiner etter angrepet på selskapets fabrikk i Lyon i Frankrike. Det melder flere medier.

– Vi vet ikke noe mer enn resten av verden. Dette er bare veldig trist for dem som er rammet. Vi følger nå våre interne rutiner for håndteringer når selskapet er rammet, sier administrerende direktør Tom Cantero i Air Products Norge til Nettavisen.

– Vi reagerer på samme måte som alle andre som ser denne nyheten. Det er en tragedie. Tankene går til alle som er berørt, sier Cantero til Fædrelandsvennen.

Air Products Norge har en fabrikk i Kristiansand og virksomhet flere steder i landet, blant annet i Sandnes.

Selskapet har iverksatt kriserutiner i det norske hovedkvarteret i Kristiansand etter angrepet utenfor Lyon.

– Vi har prosedyrer som vi er pålagt å følge i krisesituasjoner. De har trådt i kraft nå. Hva de går ut på kan jeg ikke gå i detalj på, sier administrerende direktør Tom Cantero i Air Products Norge til NRK.

Fredag formiddag ble Air Products fabrikk utenfor Lyon angrepet. Hodet til en drept person skal ha blitt funnet spiddet på gjerdet til inngangen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer