Annonse

KrF: – Ikke noen hyggelige tall


Fotograf: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

KrFs Grete Kvelland Skaara er ikke fornøyd med at Kristiansand kommune ikke vil nå sine egne klimamål i 2020. Hun mener likevel at de borgerlige partiene har et sterkt fokus på klima.

– Vi har et sterkt fokus på det. Det vil en se i debatten som kommer i by- og miljutvalget i morgen og i bystyret om en uke, sier Kvelland Skaara til KRS247.

Hun hadde håpet at tallene var noe annerledes, men mener de borgerlige partiene setter klima på dagsorden.

– Blant annet har vi bestilt en klimamelding som er klar til bystyret 1. juni, og årlig skal vi ha en klimameldig for å få fokus på det, forteller bystyrerepresentanten.

Hun er klar på at KrF og de borgerlige samarbeidspartnerne er samstemte om å ha en god kollektivdekning, og satse på sykkel.

– Vi har vært en av de beste sykkelbyene i Norge, og det skal vi fortsette å være, sier Skaara.

Hun mener kommunen bør ha flere kampanjer som får folk på sykkelen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer