Annonse

Kranselag for nytt bussanlegg


Foto: Alf Otto Fagermo

Det kommende bussanlegget på Dalane til 257 millioner kroner som skal stå ferdig 24. mai 2018, markerte i dag en helt spesiell milepæl som gir grunn til feiring både hos utbygger, entreprenør og fylkesordfører.

– I dag feirer vi at vi har fått bygget under tak og vegger, så i prinsippet da et tett bygg. Og da er det sånn seg hør og bør at entreprenørene blir satt pris på for å ha nådd den milepælen, forteller Terje Brygard hos HR Prosjekt til KRS247 og forsikrer at de er i rute i forhold til oppsatt plan. Det beroliger fylkesordfører Terje Damman.

– Jeg er rimelig trygg på at her holder en fremdriften og så skal ny operatør starte sin jobb 1. juli, så dette må være på plass og kunne tas i bruk inn mot forberedelsene som skal skje 1. juli. Men de forsikringene jeg har fått i dag tyder på at her holder en framdriften som det er tenkt, så jeg er rimelig rolig for at dette går i boks, sier Damman.

Både fylkesordføreren og adminstrerende direktør i AKT, Siv Wiken, likte det de så på Dalane i dag.

– Det er først og fremst veldig morsomt å se anlegget ta form og vi har snakket om dette så lenge, så nå begynner det å bli virkelig. Og jeg må jo si at jeg gleder meg veldig til at de som jobber med kollektivtrafikken skal få et bra sted å være, sier Wiken.

 

Hør hele intervjuene under.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer