KRS247.no

Henter værvarsel...

Kranselag for nytt bussanlegg

Det kommende bussanlegget på Dalane til 257 millioner kroner som skal stå ferdig 24. mai 2018, markerte i dag en helt spesiell milepæl som gir grunn til feiring både hos utbygger, entreprenør og fylkesordfører.

– I dag feirer vi at vi har fått bygget under tak og vegger, så i prinsippet da et tett bygg. Og da er det sånn seg hør og bør at entreprenørene blir satt pris på for å ha nådd den milepælen, forteller Terje Brygard hos HR Prosjekt til KRS247 og forsikrer at de er i rute i forhold til oppsatt plan. Det beroliger fylkesordfører Terje Damman.

– Jeg er rimelig trygg på at her holder en fremdriften og så skal ny operatør starte sin jobb 1. juli, så dette må være på plass og kunne tas i bruk inn mot forberedelsene som skal skje 1. juli. Men de forsikringene jeg har fått i dag tyder på at her holder en framdriften som det er tenkt, så jeg er rimelig rolig for at dette går i boks, sier Damman.

Både fylkesordføreren og adminstrerende direktør i AKT, Siv Wiken, likte det de så på Dalane i dag.

– Det er først og fremst veldig morsomt å se anlegget ta form og vi har snakket om dette så lenge, så nå begynner det å bli virkelig. Og jeg må jo si at jeg gleder meg veldig til at de som jobber med kollektivtrafikken skal få et bra sted å være, sier Wiken.

 

Hør hele intervjuene under.