Annonse

Kommunens miljøpris til Alf Holmelid


Alf Holmelid får Kristiansand kommunes miljøpris av Varaordfører Jørgen Kristiansen. Foto: Kristiansand Kommune

SV politiker Alf Holmelid ble i dag tildelt Kristiansand Kommunes miljøpris for sitt sterke engasjement for miljø og klima på flere arenaer. 

– Som yrkesaktiv, politiker og privatperson har han utrettelig løftet og jobbet med saker som har vært viktig for en miljøvennlig utvikling i byen og regionen, sier juryen i sin begrunnelse.

Alf Holmelids kandidatur ble fremmet av fremtredende personer innen både næringsliv, naturvern, forskning, teknologi og industri. Det gis overbevisende begrunnelser for at Alf Holmelid fortjener denne prisen. Blant annet blir det lagt vekt på at han over lang tid har vært en tydelig og viktig stemme både i politikken og media, for en miljøvennlig utvikling i Kristiansand, og at han har vært aktiv på flere arenaer – både innen politikken, i yrkeslivet og privat.

Kommunens miljøpris ble for første gang delt ut i 2013. I retningslinjene for prisen heter det at den som er aktuell kandidat til prisen skal ha gjort «… en betydelig innsats for å fremme en miljøvennlig utvikling i Kristiansand.»

Juryen for 2015 har bestått av Tor Utsogn (Frp) fra formannskapet, Arne Otto Iversen fra Klimaalliansen og fagkoordinator for klima og miljø i Kristiansand kommune Kim Øvland.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer