Annonse

Kommunen forventer fortsatt aktivitet her


Foto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

På mandag ble gamle Agder Teater lagt ut for salg sammen med tre naboeiendommer uten prisantydning på Finn. Eiendomssjef i Kristiansand Eiendom, Hans Christian Gram, håper at de nye eierne vil gi byen et nytt kreativt tilbud.

– Det som vi er opptatt av, og som det har vært et politisk fokus på er hvilket konsept som kommer i den gamle teaterbygningen spesielt. Den skal bevares og vi er opptatt av at vi får et innhold som henvender seg ut mot gaten og klarer å tilføre mer aktivitet i det området. Men vi overlater den kreative utformingen til mulige investorer og håper at de klarer å komme opp med noen gode konsepter på dette, sier Gram som personlig håper at de som overtar det gamle bygget kan skape liv i det.

– Jeg håper at det er noe som trekker folk til stedet og klarer å skape også et tilbud til området, sier eiendomssjefen.

Til tross for at gamle Agder Teater og de tre naboeiendommene ligger ute uten prisantydning på Finn, men det ligger en forventet minstepris som gjør at det ikke er bare å legge inn et bud på én krone.

– Vi har en forventning om at de mulige investorene som kan være aktuelle både kan regne litt selv og få en mulighet til å se hvilken utnyttelse de har råd til. Verdivurderingen på 20 millioner som ble gjort, ble gjort av regnskapsmessige årsaker. Nå er markedet endret og jeg ønsker ikke å gå ut med minsteprisen, sier Gram.

Han håper at de kan presentere et konsept og underskrive en kontrakt for eiendommene innen utgangen av året.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer