Annonse

Kommunen beklager brøytetabbe


Foto: Pål Lomeland

Brøytemannskap fikk ikke beskjed om å rykke ut for å brøyte og rydde snø. Dermed forble store deler av østsiden av Kristiansand ubrøytet i natt. Brøytesjef Odd Kristiansen beklager feilen.

Det melder NRK Sørlandet. Til statskanalen sier brøytesjefen at man fikk en svikt på det elektroniske utkallingssystemet. Brøytesjefen er usikker på hva som konkret har gått galt i utkallingen.

– Vi begynte å kalle ut brøytemannskapene kl 02.00 i natt. Da hadde det kommet varierende snømengder. Noen steder hadde nedbøren kommet som regn, mens det andre steder hadde snødd. På det meste hadde det kommet 30 centimeter snø, forteller Kristiansen.

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar