Annonse

Kommer ikke unna mer bompenger


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengururfoto.com

Regionveisjef Kjell Inge Davik ber bilistene forberede seg på flere bomstasjoner i årene som kommer, men sier samtidig det er en tålegrense for hvor mye bompenger en kan kreve inn. Det skriver Fædrelandsvennen i dag.

Region Sør har landets største bompengebelastning, og i følge Davik kommer man ikke unna flere bomstasjoner i årene som kommer.

Han sier det blir et politisk spørsmål hvor stor del av regningen av veibyggingen man kan velte over på bilistene i form av bompenger.

Åse Michaelsen fra Frp sitter i transportkomiteen på Stortinger er enig i at man må forvente nye bomstasjoner. Men hevder regjeringens forslag om effektivisering av bompengeselskaper og rentetilskudd kan gi både lavere avgift og kortere nedbetalingstid.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer