Annonse

Kollisjon på Langenesveien


Arkivfoto: Pål Lomeland

Nødetatene måtte kl. 19:04 i kveld rykke ut til en trafikkulykke på riksvei 456 like ved Holskogkilen på vei mot Søgne. Totalt fire personer var involvert i ulykken som førte til store materielle skader.

– En bil har kommet fra Kristiansand, samtidig som en annen bil var i ferd med å kjøre ut fra en parkeringsplass, forteller politibetjent Pål Christensen til Fædrelandsvennen.

Alle fire ble sendt til legevakten for sjekk, men det var bare en av de involvert som klaget på smerter. Det oppstod noen trafikale utfordringer som følge av sammenstøtet, men begge bilene ble etter hvert fjernet fra veibanen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer