Annonse

Knivstikking i Kvadraturen


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.no

En mann har blitt pågrepet og siktet for å ha knivstukket en annen mann på en kafé i Festningsgata i sentrum av Kristiansand.

Pågripelsen skal ha skjedd uten dramatikk, meldte politiet på Twitter kl. 20:55. To timer tidligere fikk de melding om knivstikkingen i et lokale som brukes som samlingssted for somaliere.

Politiførstebetjent Hans Waage opplyser til NRK at mannen ikke skal ha blitt alvorlig skadet som følge av hendelsen og ble sendt til akuttmottaket av politiet like etter de kom frem til stedet.

Det er foreløpig uklart hva som er årsaken til hendelsen, men det skal ha vært flere personer inne i lokalet da knivstikkingen skjedde.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer