KRS247.no

Henter værvarsel...

Knallfint høstferievær

Etter å ha lagt bak oss en uke med mye skiftende vær passer det perfekt med fint vær i høstferien og StormGeo tror det vil holde seg fint hele uken.

– Det ligger et høytrykkssystem som gir veldig mye sol og fint vær på dagtid når sola er oppe og det presser også lavtrykkene til å gå lenger nordover. Så det ser ut som det blir veldig fint hos dere med høye temperaturer også på mellom 15 og 20 grader, sier vakthavende meterolog hos StormGeo, Beate Tveita, til KRS247.

– Men det ser ut som det vil svekke seg litt og da kan det komme noe vind i midten av uka, men det vil fortsatt holde seg fint og varmt, sier hun.

Det er ikke uvanlig med temperaturer rundt 15 grader til tross for at vi snart skriver oktober, men på natten kan det bli kaldere.

– Det vil holde seg på plussgrader, men så fort sola går ned så kan temperaturene komme ned i rundt 2-3 plussgrader i lavlandet, men skal du opp i høyden kan det bli enda kaldere og da bør du også bytte til vinterdekk, sier Tveita.

Men det er fortsatt en god stund før du må bytte til vinterdekk på bilen her lokalt.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/225911625″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]