KRS247.no

Henter værvarsel...

Klart for båtmesse

Kiwanis Club arrangerer igjen sin årlige båtmesse i området ved Gjestehavna i Kristiansand. Overskuddet fra messa brukes på veldedig arbeid rettet mot barn og unge. Dette er dermed ikke en messe bare for far, men for hele familien.

– Kiwanis Club er en humanitær organisasjon. Vi jobber inn mot barn, først og fremst, og vi ønsker å gjøre noe for barn.  Det er barneaktiviteter hele tiden, forteller Tom Nordby fra Kiwanis Club.

Værmeldingene ser lovende ut for arrangementet. Nordby håper på godt oppmøte og at folk legger igjen penger i kiosker som drives av Kiwanis på området, ettersom hele overskuddet fra messa brukes på veldeding arbeid rettet mot barn og unge.

– Formålet med båtmessen er å skape en happening i byen. Vi har utstillere på land og vann. Hensikten med messen for oss som humanitær organisasjon er at alt overskudd av det arbeidet vi legger ned på dugnad gir vi videre til barn og unge, sier Nordby.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/266186584″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]