Annonse

Klart for båtmesse


Foto: Kristiansand Båtmesse

Kiwanis Club arrangerer igjen sin årlige båtmesse i området ved Gjestehavna i Kristiansand. Overskuddet fra messa brukes på veldedig arbeid rettet mot barn og unge. Dette er dermed ikke en messe bare for far, men for hele familien.

– Kiwanis Club er en humanitær organisasjon. Vi jobber inn mot barn, først og fremst, og vi ønsker å gjøre noe for barn.  Det er barneaktiviteter hele tiden, forteller Tom Nordby fra Kiwanis Club.

Værmeldingene ser lovende ut for arrangementet. Nordby håper på godt oppmøte og at folk legger igjen penger i kiosker som drives av Kiwanis på området, ettersom hele overskuddet fra messa brukes på veldeding arbeid rettet mot barn og unge.

– Formålet med båtmessen er å skape en happening i byen. Vi har utstillere på land og vann. Hensikten med messen for oss som humanitær organisasjon er at alt overskudd av det arbeidet vi legger ned på dugnad gir vi videre til barn og unge, sier Nordby.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer