Annonse

Klart for årets første fiskebryggefest


Initiativtaker til Tirsdagskonsertene, Asbjørn Dovland. | Foto: Pål Lomeland

På selveste St. Hans skal årets første tirsdagskonsert på Fiskebrygga gå av stabelen. Både initiativtakere og musikere gleder seg veldig til å starte sesongen.

– Responsen på både facebook og gata tyder på at folk vil komme i sterkere grad allerede til første konserten, forteller initiativtaker Asbjørn Dovland.

Folkefestene har fått en viss nasjonal oppmerksomhet, og Widerøe skriver i sitt reisemagasin inn Tirsdagskonsertene på Fiskebrygga på førsteplass av det man bør få med seg fra Kristiansand.

– Her på Fiskebrygga er det jo atmosfæren som gjelder, det er det ingen tvil om, sier Dovland.

– Vi kjører samme resepten som tidligere med temakvelder. Bandet har sitt tredje år og de blir bedre og bedre for hver gang, og nå med ny vokalist i Geirmund Hansen. I tillegg skal Marquis Band ha en temakveld med Rolling Stones, sier Dovland videre.

Hør intervju med både Dovland og ny vokalist Geirmund Hansen her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer