Annonse

Kansellerer avganger


Foto: Widerøe

Flyselskapet Widerøe sliter med å ha nok piloter i sommer og kansellerer flere avganger over hele landet, deriblant også til og fra Kjevik.

Ifølge NTB vil rundt 100 avganger bli kansellert i juli.

– Noen total oversikt er vanskelig å gi, det varierer fra dag til dag, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Widerøe, Silje Brandvoll.

Hun forsikrer at de kundene som vil bli rammet, blir kontaktet to uker før de skal fly, med et tilbud om en alternativ rute eller avgang. Planene er fortsatt ikke helt lagt, så flere Widerøe-kunder kan vente seg en telefon fra selskapet fremover.

Ifølge direktøren blir det først og fremst avganger med få passasjerer som blir kansellert.

Grunnen skal være mangel på piloter. Flere har sluttet eller gått over i deltidsstillinger enn selskapet hadde forventet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer