Annonse

Kan vente temperaturer opp mot 10 grader


Gråvær og nedbør i vente. | Foto: Pål Lomeland

Mot helgen skal snøen og isen forsvinne, det skal begynne å regne og temperaturene skal stige til urovekkende nivåer i følge meteorolog Mariann Aabrekk fra StormGeo.

– Sørlandet kan langs kysten vente seg nesten tosifret temperatur. Åtte til ni grader, forteller Aabrekk til KRS247.

I dag skal et lavtrykk forbi og vekk, og nedbøren vi har hatt i dag skal gi seg. I morgen kommer det et høytrykk inn, men sammen med dette høytrykket kommer det tåke. Klarværet fører til lavere temperaturer og tåka kan fryse på bakken i indre strøk. Etter det er det dårlig med vintervær i vente.

– Det er ikke mye vinter å spå i prognosene. Det er mildvær, regn og litt sol innimellom. Snø og slaps blir det ingenting av, sier Aabrekk.

– Ni grader i midten av desember?

– Ja. Det er ikke en god nyhet spør du meg, men i forhold til trafikken byr det kanskje på mindre problemer, sier meteorologen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer