Annonse

Kan bli innstilt fra torsdag


Foto: Tom Terjesen, Bussmagasinet

I tillegg til hotellstreik, kan det også bli snakk om busstreik fra og med torsdag morgen. Bussoppgjøret omfatter fire fagforbund og de to arbeidsgiverorganisasjonene Spekter og NHO transport, de har fått en meklingsfrist til midnatt i kveld.

Skulle de ikke komme til enighet, vil 1121 sjåfører bli tatt ut i streik over hele landet. I første omgang gjelder det sjåførerer hos Boreal Travel i Kristiansand og Unibuss Ekspress AS her lokalt. Det betyr at Lavprisekspressen bare vil kjøre fra Stavanger til Oslo i morgen formiddag, mens alle avganger fra Oslo er innstilt. Og alle avganger blir innstilt fra og med fredag.

I tillegg betyr det at Sør-Vest ekspressen kan bli innstilt i sin helhet dersom det blir streik. Innstillingen vil gjelde fra og med første avgang på torsdag den 5. mai.

Streiken vil også ramme Konkurrenten, men bare tilbringertjenestene mellom Tangen og Kragerø blir innstilt i denne omgang.

Se mer informasjon om hvordan streiken rammer ekspressrutene på nettsidene til Nor-Way Bussekspress.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer