Annonse

Kaller seg allerede rektor


Stephen Seiler - Pressefoto: UiA

En av de fem som er kandidater til å bli ny rektor på UiA når valget til slutt tas i mai, har tilsynelatende tatt seieren på forskudd.

Stephen Seiler, som jobber til vanlig som idrettsprofessor, har valgt seg brukernavnet UIARektor på mikrobloggnettstedet Twitter. Dette liker verken flere studenter eller nåværende rektor. Til Fædrelandsvennen og på Twitter avviser han at han har tatt seieren på forskudd og Seiler sier til avisen at han vil stenge kontoen dersom han ikke blir valgt som rektor.

Skjermbilde: Twitter

Skjermbilde: Twitter

Det er ikke bare Stephen Seiler som bruker sosiale medier for å fremme sitt kandidatur for å få jobben som rektor ved Universitetet. Frank Reichert har opprettet egen Facebook-side kalt Vote Frank, som i skrivende stund har 149 liker. Han bruker, i likhet med Seiler, kampanjesiden til å argumentere og legge ut meldinger på engelsk.

Hvem som til slutt blir rektor av Stephen Seiler, Frank Reichert, Astrid Birgitte Eggen, Sigbjørn Sødal eller Kristin Dale blir først klart under valget som foregår mellom 6. og 13. mai.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer