KRS247.no

Henter værvarsel...

Kaller seg allerede rektor

En av de fem som er kandidater til å bli ny rektor på UiA når valget til slutt tas i mai, har tilsynelatende tatt seieren på forskudd.

Stephen Seiler, som jobber til vanlig som idrettsprofessor, har valgt seg brukernavnet UIARektor på mikrobloggnettstedet Twitter. Dette liker verken flere studenter eller nåværende rektor. Til Fædrelandsvennen og på Twitter avviser han at han har tatt seieren på forskudd og Seiler sier til avisen at han vil stenge kontoen dersom han ikke blir valgt som rektor.

Skjermbilde: Twitter

Skjermbilde: Twitter

Det er ikke bare Stephen Seiler som bruker sosiale medier for å fremme sitt kandidatur for å få jobben som rektor ved Universitetet. Frank Reichert har opprettet egen Facebook-side kalt Vote Frank, som i skrivende stund har 149 liker. Han bruker, i likhet med Seiler, kampanjesiden til å argumentere og legge ut meldinger på engelsk.

Hvem som til slutt blir rektor av Stephen Seiler, Frank Reichert, Astrid Birgitte Eggen, Sigbjørn Sødal eller Kristin Dale blir først klart under valget som foregår mellom 6. og 13. mai.