Annonse

Kaldere fra i morgen


Arkivfoto: Pål Lomeland

Varmt og sommerlig vær både i går og i dag. I morgen fortsetter solen å skinne, men temperaturene kommer til å halveres eller synke betraktelig.

Det er vind i fjellet som har vært med på å gjøre temperaturene høye. Kort fortalt så har det blåst i fjellet, og for lavlandet som ligger i ly for vinden opplever en fønvind-effekt som, kombinert med at Sørlandet har ligget i utkanten av et høytrykk, har gitt oss de sommerlige temperaturene. I morgen er det dog slutt på moroa. Da snur vinden.

– I morgen blir det også fint, men det blir en god del kjøligere. Det er i dag som er den siste ordentlige varme dagen. For denne gang, sier meteorolig Olav Krogsæter ved StormGeo.

Det blir temperaturer rundt 10 grader, men solen skal fortsatt skinne. Det er fint være frem til og med onsdag, før det skyer noe til igjen.

– På torsdag kommer det mer skyer fra en svak nedbørfront fra sørvest, som normalt. Det blir litt vind fra havet og litt skyet. Jeg tror ikke det blir så mye regn, men jeg tror det blir mye overskyet. Det kan hende det kommer litt sol på søndag, men det er litt tidlig å si.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer