Annonse

Jysk tilbakekaller sengesett


Det er funnet giftige stoffer i et Spiderman-sengesett til barn, og på sine norske hjemmesider skriver Jysk at lakenet utgjør «en helserisiko». 

JYSK har i perioden september 2014 til mai 2015 solgt i alt 1.045 sett.

Butikkkjeden ber derfor kunder som har kjøpt SPIDER-MAN 2 sengesett i nevnte periode om å slutte å bruke det, og levere det i nærmeste JYSK-butikk. Her får man pengene retur, eller man kan bytte til en annen vare. Kunder som har kjøpt dette sengesettet online, blir kontaktet direkte.

Det er kun SPIDERMAN 2 sengesett med varenummer 1383480 samt ordrenummer 4550160313, som tilbakekalles. Se etter ordrenummer/varenummer som står ved vaskeinstruksjonen.

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer