Annonse

Jubler for dyrepolitiordning


Styreleder i Dyrenes Beskytter i Kristiansand, Arnfrid Robstad, er glad for at Mattilsynet har fått mulighet til å bøtelegge for brudd på dyrevelferdsloven. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Dyrenes Beskytter i Kristiansand synes prøveordningen med dyrepoliti i Norge er en lysende idé. Styreleder Arnfrid Robstad håper bare at ordningen blir kløktig håndtert og styrt.

– Per i dag er det altfor personavhengig. Hvem tar telefonen? Hvilken jurist tar saken? Dyrene er helt lovløse her til lands, sier Robstad til Radio Sør.

Hun sier at ordningen med dyrevern under Mattilsynet er en tilnærmet totalt fiasko. Hun peker på bønder som sulter dyrene sine, folk som vanskjøtter og mishandler sine kjæledyr.

– Er det noe å bry seg om, det er jo bare en katt?…det spørsmålet provoserer meg!

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar