Annonse

Jernvareforretning er konkurs


Trend Brennåsen har stengt dørene. Forretningen som forhandler med jernvarer begjærte oppbud onsdag i forrige uke.

Brennåsen Jernvare AS som er selskapets juridiske foretaksnavn ble stiftet i mars 2014. Det foreligger ingen tilgjengelige regnskapstall for bedriften.

Trend er en kjede bestående av 17 jernvare- og malingsbutikker over hele landet. Kjedekonseptet eies av Optimera Handel og driftes fra Kristiansand.

Daglig leder Odd Lunden, i Brennåsen Jernvare AS, som har drevet Trend Brennåsen frem til 17. juni, forteller til KRS247 at Svein Arild Wilhelmsen, som eier bygget har tatt tilbake lokalene og venter på en ny franchisetaker til å drive butikk der. Det er grunnen til at lappen på døra sier «midlertidig stengt».

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer