Annonse

Jernbanen med løft i regionen


Arkivfoto: Tor Erik Schrøder - www.kengurufoto.com

Statsbudsjettet betyr mye for jernbanen sørpå. Forbedring av infrastruktur på både Sørlandsbanen og Jærbanen, fortsatt arbeid for sammenkobling mellom Sørlands- og Vestfoldbanen og nye togsett til bruk i hele landet.

Regjeringen setter at 355 millioner kroner til å ruste opp  Sørlandsbanen og Jærbanen. Markedsansvarlig for banene i NSB, Dag Brekkan, mener statsbudsjettet tar tak i viktige områder.

– Vi får gjort enda mer med etterslepet og vi får rettet opp i en del av infrasktrukturen. Det gjør at togene blir mer i rute og forutsigbare, sier Brekkan til KRS247.

Han omtaler behovet for utbedringene som skrikende.

– Kjøreveien er fra 1938. Selv om man klattvis har bedret noe på infrastrukturen, så har man ikke tatt de store grepene. Nå har man det, sier Brekkan.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer