Annonse

Jente til sykehus etter ny arbeidsulykke


Det var ved denne attraksjonen «Dreggen» ulykken skal ha skjedd. Foto: Dyreparken

For andre dag på rad fikk de ansatte i Dyreparken se en ambulanse innenfor området. Denne gangen skal det heldigvis ha gått bedre med jenta i slutten av tenårene som jobbet som sesongarbeider i parken.

Sesongarbeideren skulle løse ut passasjerer fra attraksjonen «Dreggen» og fikk strøm i seg. Hendelsen skal ha skjedd i 13-tiden og som følge av at ulykken skjedde mens parken var åpnet, ble området evakuert for gjester da ambulansen tok med seg den skadde.

Det var ingen tegn til feil ved attraksjonen da den ble kontrollert før parket åpnet kl. 10 i formiddag.

– Vi har rutiner på at attraksjonen sjekkes og får en teknisk gjennomgang hver dag. Vi har nå stengt denne i påvente av en teknisk gjennomgang på mandag, sier konsernsjef i Dyreparken, Reidar Fuglestad, til NRK Sørlandet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer