Annonse

Jegersberg Gård bygges ut for 30 millioner


Jegersberg gård rehabiliterings- og kompetansesenter i Kristiansand blir utvidet med 18 nye boenheter. Det ble klart etter at Kristiansand Bystyre ga grønt lys for en utbygging som er beregnet å koste 30 millioner kroner.

Byggetrinn to medfører at antall beboere økes fra åtte til 26. I tillegg i tillegg bekostes nye aktivitetsarealer og et stort kjøkken. Det er foretatt nødvendig regulering av området, og byggingen kan iverksettes umiddelbart. Det er også lagt planer for nok en utvidelse.

– Her er det nesten ikke nødvendig å si noe, det er bare å klappe dette gjennom. Det gjøres en fantastisk jobb på Jegersberg, sa Wenche Tronstad fra Høyre som også er nestleder i helse- og sosialstyret.

Jegersberg gård Rehabiliterings- og kompetansesenter ble etablert i mai 2013. Senterets overordnede målsetting er å tilby et langsiktig og helhetlig medikamentfritt rehabiliteringstilbud. Fellesskap og kvalifisering for et ordinært liv i samfunnet er hovedmålsettingen.

Brukerne som selv betaler husleie ved senteret tilbys individuelle rehabiliteringsopplegg som sikrer opphold ved Jegersberg gård i minimum 3 år, eller så lang tid den enkelte trenger for å oppnå målsettingen.

Jegersberg gård er et interkommunalt samarbeid mellom knutepunkt sør kommunene, hvor Kristiansand kommune er vertskommune.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer