KRS247.no

Henter værvarsel...

Jegersberg Gård bygges ut for 30 millioner

Jegersberg gård rehabiliterings- og kompetansesenter i Kristiansand blir utvidet med 18 nye boenheter. Det ble klart etter at Kristiansand Bystyre ga grønt lys for en utbygging som er beregnet å koste 30 millioner kroner.

Byggetrinn to medfører at antall beboere økes fra åtte til 26. I tillegg i tillegg bekostes nye aktivitetsarealer og et stort kjøkken. Det er foretatt nødvendig regulering av området, og byggingen kan iverksettes umiddelbart. Det er også lagt planer for nok en utvidelse.

– Her er det nesten ikke nødvendig å si noe, det er bare å klappe dette gjennom. Det gjøres en fantastisk jobb på Jegersberg, sa Wenche Tronstad fra Høyre som også er nestleder i helse- og sosialstyret.

Jegersberg gård Rehabiliterings- og kompetansesenter ble etablert i mai 2013. Senterets overordnede målsetting er å tilby et langsiktig og helhetlig medikamentfritt rehabiliteringstilbud. Fellesskap og kvalifisering for et ordinært liv i samfunnet er hovedmålsettingen.

Brukerne som selv betaler husleie ved senteret tilbys individuelle rehabiliteringsopplegg som sikrer opphold ved Jegersberg gård i minimum 3 år, eller så lang tid den enkelte trenger for å oppnå målsettingen.

Jegersberg gård er et interkommunalt samarbeid mellom knutepunkt sør kommunene, hvor Kristiansand kommune er vertskommune.