Annonse

– Jeg synes det var fantastisk


Vidar Kleppe (Dem). | Foto: Glenn Th. Faannessen

Demokratenes gruppeleder i Kristiansand bystyre, Vidar Kleppe, mener Trumps valgseier er en skikkelig nesestyver til de etablerte politikerne og deres partier. 

Kleppe beskriver Trumps reise til det ovale kontoret som en reise som var mot alle odds. Han begynte mot et tosifret antall motkandidater i det republikanske partiet.

– Men han har laget en folkebevegelse og har knocket ut den ene etter den andre og til slutt ble han nominert til republikanernes presidentkandidat. Og så møter han den erfarne sjøldiggeren Hillary Clinton som tok det som en selvfølge at nå var det walkover, sier Kleppe.

Trump fikk til en dialog med det amerikanske folket og tok opp saker som ingen andre ville snakke om, i følge Kleppe. Nå har den store favoritten blitt slått i valget. Det mener Kleppe er bra for demokratiet.

– Det vi kan lære er at vi aldri må ta folket for gitt. En må hver eneste dag som folkevalgt, politiker ombudskvinner og -menn jobbe for det folket man skal tjene.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer