Annonse

– Jeg skal ikke skremme folk innendørs


Hovden i finværet. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Vakthavende meteorolog hos StormGeo, Roar Inge Hansen, kan melde om litt lavtrykksaktivitet og litt regn lengst sør på lørdag. Likevel er det ikke mye som bør skremme folk innendørs denne helgen.

Slik det ser ut nå har vi en svak kaldfront over Sør-Norge. Den trekker seg vestover, og skydekket kommer til å sprekke opp i kveld eller i natt. I morgen starter det fint, med sprekker i skydekket. Så kommer det inn et lavtrykk.

– Utover ettermiddagen kommer det til å skye til og når det kommer til kvelden kan det begynne å regne lengst sør. For de som reiser opp i Setesdalen og til Hovden og sånt, så vil det ligge nord for nedbørsområdet. Temperaturen vil få vansker med å gå over null grader, selv midt på dagen, sier Hansen til KRS247.

På søndag kommer nedbørsområdet til å trekke seg vekk fra Sørlandet, og ting ser veldig lovende ut. Sent på kvelden på søndag så kommer det et nytt lavtrykk før natt til mandag.

– En rimelig grei helg. Ikke noe fantastisk vær, men sol av og til, lite vind og den skulle være helt grei til å bruke til både det ene og det andre, avslutter Hansen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer