Annonse

Javel Club åpner i kveld


Javel en travel sommerdag i 2014. Nå åpner puben club-lokale i gamle Havana. | Foto: Tor Erik Schrøder, kengurufoto.com

Rockepuben Javel utvider sitt område i kveld, og satser på klubb for de som er under 20 år gamle. Klubben ligger i de gamle lokalene til Havana, Javels gamle nabo. Barsjefen ved Javel mener dette er noe byen trenger.

Barsjef på Javel Pub, Kjartan Nytun. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Barsjef på Javel Pub, Kjartan Nytun. | Foto: Glenn Th. Faannessen

– Vi har sett at vi har stor pågang av 18- og 19-åringer om sommeren, og vi har lyst til å gi de et litt utvidet tilbud. De har jo ikke så mye i Kristiansand, sier barsjef Kjartan Nytun.

Målet er å ha litt strand i Vestre Strandgate, med popcornmaskin og slush med litt attåt.

– Vi kjører på! Kom helst med shorts, oppfordrer Nytun.

– U20-steder…kan ungdommen oppføre seg?

– Ja. Det er folk som ikke kan oppføre seg i alle aldersgrupper, og det er mulig vi får se det på torvet i kveld. Jeg regner ikke med at det skal bli et problem.

Planen er å holde klubben åpen ut august.

– Vi ønsker å gi ungdommene et godt tilbud i sommerferien og ved studiestarten. Her er alle velkomne, også de over 20, fastslår Nytun overfor KRS247.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer