Annonse

Jakter gamle lokale plastbåter


Museer er ikke bare opptatt av gamle båter av tre. Vest-Agder-museet fortsetter arbeidet med satsningen ”Ikke bare plast”, der de vil dokumentere, forske og formidle Sørlandets plastbåthistorie.

I den forbindelse inviterer de for fjerde år på rad til fartsfylt underholdning med en museumsregattaen, PLASTIKK, for klassiske plastbåter fra perioden 1955-80. Arrangementet avholdes førstkommende lørdag og arena er Lille Nodeviga i det som skal bli en del av museumshavn på Odderøya.

– Norge har en lang og god tradisjon med produksjon og design av plastbåter, og det er viktig å vise også denne delen av vår kulturhistorie, sier konservator Jan Egil Hansen. яндекс

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar