Annonse

Inviterer til dialog og debattmøte


Nada Afshari og Kim Henrik Gronert inviterer til dialogmøte i kveld klokken 17.30

Sammen med Kristent interkulturelt arbeid og Batteriet ønsker Kristiansand kommune å sette inkludering og demokratisk medvirkning på dagsorden med dialog og politisk debatt.

Med spørsmålet: «Hva vil du som politiker gjøre for at Kristiansand skal bli en inkluderende og god by å bo i for alle?» er byens partier med sine topp-kandidater invitert til å svare.

– Undersøkelser viser jo at det politiske ordskiftet påvirker hvordan integreringen i kommunen, forteller Kim Henrik Gronert fra Kristiansand Kommune til KRS247.

Han håper innbyggere med flerkulturell bakgrunn benytter muligheten til å gi tilbakemeldinger direkte til byens politikere.

– Alle de store partiene stiller med sine førstekandidater ved kommunevalget, så her har man virkelig muligheten, sier Gronert.

Neda Afshari er en ressurssterk kvinne som selv har kjent på hvor vanskelig det kan være å nå gjennom i arbeidsmarkedet.

– Det er mye som er bra år det gjelder integrering, men det er også mye som kan bli bedre, sier Afshari. Hun oppfatter at politikere som regel snakker om bolig og økonomi når man snakker om integrering.

– Integrering betyr at man er en del av samfunnet, og tar sitt ansvar. Men da må de som skal bli en del av samfunnet lære seg reglene i samfunnet, mener hun.

Møtet finner sted i Rådhuskvartalet i sentrum av Kristiansand fra klokken 17.30 i kveld.

Hør hele intervjuet her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer