KRS247.no

Henter værvarsel...

Innsamlingen starter i dag

Krafttak mot Kreft har allerede foregått i noen dager her til lands, men vestegdene får sin mulighet til å vise støtte til saken fra i dag når innsamlingen starter.

Aksjonsleder for Krafttak mot Kreft på Sørlandet, Kreftforeningens Erle Holstad Wright.

Aksjonen samarbeider med russen flere steder i landet, og nye rekorder er allerede satt flere steder. Innsamlingen er allerede unnagjort i Aust-Agder og Lister, og nesten samtlige skoler melder om en økning i innsamlede midler. Tema for årets aksjon er uhelbredelig kreft, og hoveddelen av pengene som blir samlet inn går til forskning og noe av det går til tilbud for de som lever med kreft og deres pårørende. Den ofte utskjelte russen er en av aksjonens viktigste støttespillere.

– Det er utrolig flott. Det er et stort engasjement ute blant russen og elevene, så det er flott at de vil bruke engasjementet sitt og tiden på en sak som dette, sier Erle Holstad Wright fra Kreftforeningen.

Hun er aksjonsleder for Krafttak mot Kreft på Sørlandet. Hun håper at flere av de store skolene i Kristiansandsområdet til sammen får samlet inn nærmere en million kroner. Selv om bøssebærerne er mange, er det likevel ikke alle som blir besøkt. Derfor er oppfordringen fra aksjonslederen klar.

– Ta ut kontanter til bøssebærerne. Vi rekker dog ikke alle dører, så gå inn på krafttakmotkreft.no. Der er det flere måter man kan gi på.

Bankkort, Vipps og sms er blant metodene man kan bruke. Hør hele intervjuet i spilleren her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/312292821″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]