KRS247.no

Henter værvarsel...

Ingen sommer uten Dorris og country

SOMMERPRATEN: Vidar Kleppe er en av byens mest rutinerte politikere etter en lang politisk karriere. Han er i dag bystyrepolitiker for Demokratene og leder av kontrollutvalget i Vest-Agder fylkeskommune og Kristiansand kommune.

dorris

Kleppes røde følgesvenn, Dorris

Frem til 2001 var han en sentral politiker for Fremskrittspartiet, men ble suspendert fra partiet etter en konfrontasjon med daværende leder, Carl I. Hagen. Han var stortingsrepresentant for Vest-Agder i to perioder.

I følge ham selv tar han aldri ferie fra politikken, for Kleppe mener han bør være tilgjengelig for velgerne sine 365 dager i året. Han mener det er hans plikt å ta velgerne på alvor, og hjelpe dem som ikke får det man har krav på.

Det er ikke ofte det skjer at blå politikeren føler seg rød, men om sommeren er ingenting bedre enn å cruise rundt i sin knallrøde Dorris. For Dorris og ett par gode countryfestivaler er sommer for Vidar Kleppe.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/215117228″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]