Annonse

Ingen personskader i rekkehusbrann


Arkivfoto: Pål Lomeland

Ingen personer kom til skade da det begynte å brenne i en rekke med fire hus i Slettheiveien i Kristiansand. Brannen skal ha startet i enderekkehuset Slettheiveien 70 og brannvesenet driver nå etterslukking på stedet.

Den tomme boligen var overtent da nødetatene kom til stedet. Politiet fikk melding om brannen klokken 00:41 i natt og beskjeden var at det var full fyr i et av rekkehusene i Slettheieveien.

Operasjonsleder skriver på Twitter at alle beboere i A, B og C ble evakuert. Boligen som brant, lå ute for salg. Ifølge politiet skal brannen ha smittet over til C-boligen, mens A og B har fått røykskader og andre skader.

Ifølge Fædrelandsvennen skal totalt 11 personer ha blitt evakuert fra nabohusene i rekken. Disse ble innlosjert ved Hotell Norge i sentrum og kommunens kriseteam har rutinemessig blitt varslet og vil følge opp beboerne.

BILDER/VIDEO? TIPS OSS – SMS/MMS RS TIL 2105Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer