Annonse

Ingen pågrepet etter voldsepisode


Arkivfoto: Pål Lomeland

En mann ble utsatt for vold ved nødboligene i Marvika i Kristiansand ved 06:30-tiden i dag morges. Gjerningspersonene er fortsatt på frifot.

Innsatsleder ved Agder politidistrikt, Kjell Upsahl, sier til Fædrelandsvennen at det skal ha vært en uoverenstemmelse og en mann har blitt skadet. Det er foreløpig uklart hva han har blitt slått med.

Offeret har blitt sendt til sykehus for sjekk, men det skal ikke dreie seg om alvorlige skader.

Operasjonsleder Audun Eide sier at de første meldingene som kom inn gikk ut på at mannen ble slått med en hammer, men det skal være kraftig overdrevet. Politiet jobber ut i fra noen vage signalement på gjerningspersonene, og startet i utgangspunktet en jakt på disse, men Eide sier til avisen at de avslutter letingen nå.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer