Annonse

Ingen nye spor i søk etter savnet dykker


Sivilforsvaret har rigget opp varmetelt på Høllen Brygge, hvor leteaksjonen koordineres fra. (Foto: Henrik Gimle)

Dykkeren fra Risør som forsvant i sjøen ved Borøya i Søgne kommune i går kveld er fortsatt ikke funnet. Politiet har trappet opp søket og nå styrker leteinnsatsen på land.

– Akkurat nå øker vi intensiteten vi har på land med fem mann. Med disse er det nå 25 mann på fastlandet som å leter etter den savnede dykkeren, sier innsatsleder i Agder politidistrikt Kjell Iveland til Radio Sør.

Innsatsleder i Agder politidistrikt Kjell Iveland (Foto: Henrik Gimle)

Innsatsleder i Agder politidistrikt Kjell Iveland (Foto: Henrik Gimle)

Søket har pågikk for fullt i hele natt uten at den unge mannen ble funnet. I morges startet politiet organisering av strandsøk i området, i tillegg til leteressursene i sjøen.

– Jeg har ikke nøyaktig tall på hvor stort personell som er ute på sjøen, men det er tre redningsskøyter, kystvakta med et skip og det er to helikopter, sier Iveland

– Vil letingen fortsette med samme mannskapsstyrke utover dagen og kvelden?

– Vi fortsetter for fullt. Til det er gjort funn eller til det blir forandringer i vær- og lysforhold. Dette vil bli forløpende vurdert.

Hvordan påvirker været leteaksjonen nå?

– Det er vanskelig. Det er grov sjø der ute og det blåser heftig, sier Iveland.

Mannen som er savnet er opprinnelig fra Risør, men var bosatt i Søgne i forbindelse med skolegang. Han ble sist observert sør av Vestre Fiske, drivende vestover og ikledd tørrdrakt.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer