KRS247.no

Henter værvarsel...

Ingen nye spor i søk etter savnet dykker

Dykkeren fra Risør som forsvant i sjøen ved Borøya i Søgne kommune i går kveld er fortsatt ikke funnet. Politiet har trappet opp søket og nå styrker leteinnsatsen på land.

– Akkurat nå øker vi intensiteten vi har på land med fem mann. Med disse er det nå 25 mann på fastlandet som å leter etter den savnede dykkeren, sier innsatsleder i Agder politidistrikt Kjell Iveland til Radio Sør.

Innsatsleder i Agder politidistrikt Kjell Iveland (Foto: Henrik Gimle)

Innsatsleder i Agder politidistrikt Kjell Iveland (Foto: Henrik Gimle)

Søket har pågikk for fullt i hele natt uten at den unge mannen ble funnet. I morges startet politiet organisering av strandsøk i området, i tillegg til leteressursene i sjøen.

– Jeg har ikke nøyaktig tall på hvor stort personell som er ute på sjøen, men det er tre redningsskøyter, kystvakta med et skip og det er to helikopter, sier Iveland

– Vil letingen fortsette med samme mannskapsstyrke utover dagen og kvelden?

– Vi fortsetter for fullt. Til det er gjort funn eller til det blir forandringer i vær- og lysforhold. Dette vil bli forløpende vurdert.

Hvordan påvirker været leteaksjonen nå?

– Det er vanskelig. Det er grov sjø der ute og det blåser heftig, sier Iveland.

Mannen som er savnet er opprinnelig fra Risør, men var bosatt i Søgne i forbindelse med skolegang. Han ble sist observert sør av Vestre Fiske, drivende vestover og ikledd tørrdrakt.