Annonse

– Ingen krise i hotellnæringen i Kristiansand


Hotelldirektør ved Scandic Kristiansand Bystranda, Håvard Solum. | Foto: ARKIV

Hotelldirektør ved Scandic Kristiansand Bystranda, Håvard Solum, mener året så langt ikke har vært så ille som snittmålingene indikerer. Han avviser at det er krise i bransjen i Sørlandets største by.

– For vår del ser første del av dette året bra ut, forteller direktøren.

Han viser til bakgrunnen for de gode tallene i fjor, som igjen får årets start til å virke svak. I 2014s to første måneder var det et stort prosjekt som tildelte Kristiansand 2000 romdøgn per måned i januar og februar.

– Ser man bort fra de tallene som prosjektet skapte, så ser ikke årets begynnelse så dårlig ut for mange av oss. Negative tall er aldri hyggelig, men det er langt fra noen krisestemning i næringen i Kristiansand, fastslår Solum.

Spennende tider fremover

I Stavanger har nedgang i offshorebransjen rammet også hotellnæringen. Den samme nedgangen har ikke rammet Kristiansand ennå, og Solum tror at åpningen av de store kongressfasilitetene ved Kristiansand Kongressenter kan hjelpe ytterligere i byen.

– Da kan vi trekke flere av de som valgte andre steder tidligere. Jeg ser stort sett lyst på fremtiden, sier Solum til Radio Sør.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer