Annonse

– Ikke slik jeg ville markert meg


Kan Jørgen Kristiansens (t.h.) KrF bli like store som Høyre, her representert ved ordfører Arvid Grundekjøn? | Foto: www.kristiansand.kommune.no

Talsmann for den islamkritiske bevegelsen Pegida, Max Hermansen, uttalte mandag at de vurderer å utvide de ukentlige marsjene sine til å gjelde flere byer i Norge. Blant de byene han nevnte er Kristiansand, det må det være rom for mener Varaordfører Jørgen Kristiansen (t.h).

– Jeg kjenner bare til organisasjonen gjennom media, og vet at det har vært marsjer i Oslo. Men det er fritt frem for hvem som helst å både ytre seg og marsjere om man ønsker det, sier Kristiansen til Krs247.no

Personlig har han mest tro på dialog enn han har på slike marsjer.

– Hvis det er mennesker i Kristiansand som har dette synet, så må de selvfølgelig få uttrykke det så lenge de holder seg unna hatefulle ytringer og rasisme, sier Kristiansen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar