Annonse

Ikke en ny Kristiansand Avis


Ansvarlig redaktør for Sørlandsavisen Kristiansand, Arnt Georg Arntzen. | Foto: Glenn Th. Faannessen

Ansvarlig redaktør i den nye Sørlandsavisen Kristiansand, Arnt Georg Arntzen, mener behovet for en næravis for Kristiansand er stort. Likevel vil han ikke si at den nye avisen plukker opp tråden etter nylig nedlagte Kristiansand Avis.

– Nei, det vil jeg ikke si. Denne avisen er laget helt på eget grunnlag. Tvende Media har arbeidet med denne avisen i lang tid, sier Arntzen til KRS247.

Første utgave av den nye avisen er å finne i postkassene i dag. Hovedfokuset er de nære og koselige sakene. Nærheten til leseren er det viktigste.

– Målet er å komme ned på grasrotnivået til folk flest og skrive om det som skjer rundt folk i byen og det folk er opptatt av. Litt mer hverdagslig og koselig stoff enn i andre aviser hvor man fokuserer mer på konflikter og andre negative ting.

Hør hele intervjuet her.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer