Annonse

Ideen kom i syden


Maria Tøndel Edvardsen, Marit Birkedal Aas og Trine Bariås (Foto: Ann Helen Gjerde)

For første gang arrangerer den musikalske trioen egen julekonsert, og de tok med seg instrumentene inn i studio for å gi oss en liten smakebit. Ideen om å spille sammen kom på en strand i syden.

– Jeg lå vel egentlig på stranda i syden og kjedet meg litt. Så tenkte jeg om det ikke hadde vært gøy å hatt vår egen konsert sammen. Resultatet ble julekonsert i Oddernes kirke i dag, og en julekonsert vi hadde i går, sier Trine Bariås.

Trine Bariås synger, Marit Birkedal spiller piano og Maria Tøndel Edvardsen spiller tverrfløyte. Når de ikke spiller julekonserter har de egne prosjekter, og liker livet som frilansere.

– Man har en glede av å kunne spre glede til andre. Det er jo mye jobb, men også gøy, forteller Bariås.

De tre musikerne ble ferdig med masterutdannelsen i år. Marit og Maria gikk på UIA, og Trine tok utdannelsen i England. Det er nå livet som frilansere virkelig begynner.

– Vi har jo akkurat startet med dette, vi gikk jo ut fra skolen i vår. Noen ganger er det slik at man blir ringt opp for å vikariere for noen, bare en dag før konserten starter. Da må man virkelig øve. Men man sier jo ja, det er jo kjempegøy, sier Tøndel.

Hør hele intervjuet, og en musikalsk smakebit her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer