KRS247.no

Henter værvarsel...

Ideen kom i syden

For første gang arrangerer den musikalske trioen egen julekonsert, og de tok med seg instrumentene inn i studio for å gi oss en liten smakebit. Ideen om å spille sammen kom på en strand i syden.

– Jeg lå vel egentlig på stranda i syden og kjedet meg litt. Så tenkte jeg om det ikke hadde vært gøy å hatt vår egen konsert sammen. Resultatet ble julekonsert i Oddernes kirke i dag, og en julekonsert vi hadde i går, sier Trine Bariås.

Trine Bariås synger, Marit Birkedal spiller piano og Maria Tøndel Edvardsen spiller tverrfløyte. Når de ikke spiller julekonserter har de egne prosjekter, og liker livet som frilansere.

– Man har en glede av å kunne spre glede til andre. Det er jo mye jobb, men også gøy, forteller Bariås.

De tre musikerne ble ferdig med masterutdannelsen i år. Marit og Maria gikk på UIA, og Trine tok utdannelsen i England. Det er nå livet som frilansere virkelig begynner.

– Vi har jo akkurat startet med dette, vi gikk jo ut fra skolen i vår. Noen ganger er det slik at man blir ringt opp for å vikariere for noen, bare en dag før konserten starter. Da må man virkelig øve. Men man sier jo ja, det er jo kjempegøy, sier Tøndel.

Hør hele intervjuet, og en musikalsk smakebit her:
[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/238114772″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]