Annonse

Hvem er radioens nye sjef?


Knut Pereira (Foto: Ann Helen Gjerde)

Hvem kan jeg invitere til en prat i studio, tenkte jeg. En som både lytterne og jeg bør bli litt bedre kjent med. Så gikk jeg forbi kontoret til min nye sjef, Knut Pereira. Han sa ja til en liten bli-kjent-prat.

– Jeg var veldig nervøs før jeg kom inn i studio. Hva er det jeg har sagt ja til nå, tenkte jeg. Men dette går sikkert greit, sier han.

Og det gikk veldig greit, spør du meg. Knut er Radio Sørs nye daglige leder, og har hatt en travel tid etter han begynte. Han skal fylle de allerede inngåtte skoene til Pål Lomeland, som gikk videre til ny jobb som leder av Norsk Lokalradioforbund. Selv kommer Knut fra tv-bransjen, og er meget spent på å jobbe i radio.

Hør den lystige praten med radioens nye sjef her:
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer