Annonse

– Hva vi driver med er et betimelig spørsmål


Foto: Glenn Th. Faannessen

Oxford Research har etter kommunevalget måttet si fra seg Harald Furre som administrerende direktør. Nå skal tidligere assisterende direktør, Rune Stiberg-Jamt, styre skuta videre. Han skjønner godt at folk spør seg hva det de faktisk holder på med.

Adm. Dir. i Oxford Research, Rune Stiberg-Jamt. | Foto: Oxford Research

Adm. Dir. i Oxford Research, Rune Stiberg-Jamt. | Foto: Oxford Research

– Det er nok en del, spesielt i denne regionen, som ikke kjenner til oss. Våre kunder er ofte nasjonale, og dermed ofte i Oslo-gryta, sier Stiberg-Jamt til KRS247.

Han forteller videre hva Oxford Research faktisk gjør.

– Vi utvikler kunnskap gjennom utredninger, analyser og evalueringer. Slik får våre kunder får bedre grunnlag for å prioritere, beslutte og endre i forhold til de tiltakene de har satt i gang.

Oxford Research har jobbet tett opp mot Innovasjon Norge, Helsedirektoratet og Forskningsrådet i det siste.

– I det samfunnsmaskineriet vi er en del av, så har vi en liten men markert rolle. Det er en del ting som man kanskje ikke direkte merker som borgere, men som universitetet og ulike sektorer og næringer kan få føling med.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer