KRS247.no

Henter værvarsel...

– Hva vi driver med er et betimelig spørsmål

Oxford Research har etter kommunevalget måttet si fra seg Harald Furre som administrerende direktør. Nå skal tidligere assisterende direktør, Rune Stiberg-Jamt, styre skuta videre. Han skjønner godt at folk spør seg hva det de faktisk holder på med.

Adm. Dir. i Oxford Research, Rune Stiberg-Jamt. | Foto: Oxford Research

Adm. Dir. i Oxford Research, Rune Stiberg-Jamt. | Foto: Oxford Research

– Det er nok en del, spesielt i denne regionen, som ikke kjenner til oss. Våre kunder er ofte nasjonale, og dermed ofte i Oslo-gryta, sier Stiberg-Jamt til KRS247.

Han forteller videre hva Oxford Research faktisk gjør.

– Vi utvikler kunnskap gjennom utredninger, analyser og evalueringer. Slik får våre kunder får bedre grunnlag for å prioritere, beslutte og endre i forhold til de tiltakene de har satt i gang.

Oxford Research har jobbet tett opp mot Innovasjon Norge, Helsedirektoratet og Forskningsrådet i det siste.

– I det samfunnsmaskineriet vi er en del av, så har vi en liten men markert rolle. Det er en del ting som man kanskje ikke direkte merker som borgere, men som universitetet og ulike sektorer og næringer kan få føling med.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/228350436″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]