Annonse

Hva gjør vi med cannabis?


Norge bør få seg et felles mål med ruspolitikken. Det er to fløyer som dominerer debatten, og dette er uheldig. Det mener samfunnsdebattant Jacob Handegard. Han mener debatten etter Folkeopplysningens program om cannabis må tas til neste nivå.

Jacob Handegard.

Jacob Handegard.

– Folkeopplysningen var et godt dypdykki forskning og det ble stilt mange betimelige spørsmål. Jeg tror det viktigste av alt var at man fikk et klart inntrykk av at vi ikke har et felles mål med ruspolitikken, sier Handegard til KRS247.

Han mener det er to fløyer som dominerer debatten. De som har nulltoleranse som hovedmål og de som vil se mer på helheten av effekten av politikken man fører. Handegard mener det er beklagelig og at man må klare å samles om noen klare mål.

  1. Politikken vi fører må komme de svakeste til gode.
  2. Vi må skille narkotiske stoffer og illegale rusmidler fra hverandre.

Debattanten mener videre at man kan lære mye av alkohol- og tobakkpolitikken dersom man velger å legalisere cannabis og andre narkotiske stoffer. Hør hele intervjuet i spilleren.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer