Annonse

Huseier anmeldt for å ikke holde fred


Foto: Tor Erik Schrøder

Politiet måtte avslutte en fest to ganger i natt etter melding om husbråk. En 21 år gammel huseier har blitt anmeldt for å fortsette festen til tross for at vedkommende fikk beskjed om å slutte festen.

Det var kl. 22:41 at politiet fikk melding om husbråk i en leilighet i Kristian IVs gate i Kvadraturen. Flere personer ble bortvist og ifølge operasjonsleder fikk huseieren pålegg om å holde ro resten av natten.

To timer senere, klokken 00:45, kunne politiet melde om at to av de bortviste var tilbake i leiligheten og at bråket fortsatte. En 22 år gammel mann og en 23 år gammel mann ble da bragt i arresten og anmeldt. I tillegg ble en 22 år gammel kvinne satt i arresten fordi hun ikke ønsket å forstå at festen var slutt og forlate stedet.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer