Annonse

Høsten kommer


Arkivfoto: Pål Lomeland

Mange vil nok mene det er på tide at den kaldere årstiden melder sin ankomst når vi skriver 19. september, og denne uken ser det nok ut som at siste rest av sommer tar slutt.

– Vi har et veldig fint høytrykksområde som ligger strategisk plassert til å gi både varmt og tørt vær og det vil ligge frem til midten av uka. Men torsdag og fredag vil det skli tilbake til Europa og gi plass til frontert inn fra vest som vil gi kjøligere luft og nedbør. Det gjør at vi kan vente oss 12-15 grader og perioder med regn, forteller vakthavende meteorolog ved StormGeo, Mariann Aarbrekk til KRS247.

Det er de som har lurt på om det er «Indian Summer» vi har opplevd nå.

– Nei, vi har ikke hatt skikkelig høstvær enda, så det er litt tidlig å kalle det for det, forklarer Aarbrekk.

Hun har en oppfordring til deg som kommer til å savne finværet når høsten til slutt kommer over oss.

– Nyt det så lenge du kan, sier meteorologen.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer