Annonse

Hør opptak fra folkemøte om flyktningesituasjonen


Foto: Pål Lomeland

Politikerne og administrasjonen i Kristiansand kommune arrangerte torsdag folkemøte om flyktningsituasjonen i Kristiansand. I overkant av 100 personer møtte opp for å få oppdatert informasjon, stille spørsmål og si sin mening. 

Møtet startet med en orientering om den reelle situasjonen ved kommunens koordinator for arbeidet med flyktninger, Elisabeth Engemyr.

– Vi er her på grunn av at vi kommer til å få økt tilstrømning av asylsøkere og en økt bosetting. Så har vi altså en stor pågang fra frivillige som ønsker å bidra og vi ser at det kan være behov for koordinering og tilrettelegging. Vi ser også at kommunen har noen utfordringer med innvandringen i dag, sa Engemyr innledningsvis.

I panelet deltok også ordfører Harald Furre og rådmann Tor Sommerseth. Det samme gjorde Mette Roth som er leder for oppvekststyret, Viggo Lütcherath leder for helse- og sosialstyret og Leif Emanuelsen som er kommunens kontaktperson til frivillige organisasjoner som engasjerer seg i flyktningsituasjonen.

Panelet svarte både på spørsmål fra salen og forhåndsinnsendte spørsmål fra kommunens nettside.

Møtet kan du høre i sin helhet her:

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer