Annonse

HIV-smittet mann solgte sex i Kristiansand


Arkivfoto: Pål Lomeland

Politiet går nå ut med en advarsel etter at en mann i kvinneklær har solgt sex i flere byer over hele landet. Mannen er HIV-positiv.

Det var på fredag at politiet i Haugesund pågrep en mann som hadde solgt sex i byen. I avhør har han fortalt at han var HIV-positiv og det stemmer overens med medisiner som politiet fant.

– Jeg spurte ham om smittefare, og han sa at han var forsiktig. Men etter å ha sett nettsiden som han profilerer seg på, tenker jeg at smittefaren er veldig stor i forhold til hva han tilbyr av tjenester, sier fungerende leder for operativ utlendingskontroll i Haugesund, Pål Gjil til NRK Rogaland.

Mannen skal ha solgt sex i Haugesund, Kristiansand, Trondheim og Oslo og politiet går derfor ut med en advarsel til sexkunder i disse byene.

– Vi vet at det er en mengde kvinner og menn som driver med prostitusjon i Haugesund. Det er ulovlig å kjøpe seksuelle tjenester, men slik aktivitet kan få andre konsekvenser enn lovbrudd, sier Gjil.

Ifølge VG skal mannen ha blitt uttransportert til et land nær Norge allerede søndag ettermiddag og ifølge Gjil skal det ha vært en fornuftig handling i denne saken istedet for å åpne en straffesak.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer