KRS247.no

Henter værvarsel...

Her skulle en rumensk bande stjele

På flere butikker i Sørlandssenteret og hos Frydenbø i Sørlandsparken skulle det ha blitt gjort innbrudd i løpet av helgen. Men vektere ved Triaden Lørenskog Storsenter avslørte to menn som de fattet mistanke til.

På det tidspunktet hadde de tyvegods til en verdi av 80.000 kroner i bilen sin. De har ifølge Romerikes Blad i ettertid innrømmet å ha stjålet varer for over 250.000 kroner.

Det er to menn på 42 og 44 år som nå sitter varetektsfengslet. I beslaget som politiet har gjort, fant de også en liste over adresser til butikker og kjøpesentre over store deler av Sør- og Østlandet.

Her lokalt dreier det seg om Sørlandssenteret ved inngang E og P i tillegg til Barstølveien 3 som i dag huser lokalene til blant andre Frydenbø bilsenter. Sport og Fashion Outlet på Sørlandssenteret en av de navngitte butikkene som ville ha opplevd innbrudd i løpet av helgen.

Utenfor Kristiansand er det også listet opp Sagvannsveien 60 og 5 i Arendal, i tillegg til Tollbodgaten 6 i Arendal og Lillesand Senter.

Politiet utelukker ikke at de to mennene er en del av et større nettverk. De skal begge være kjent for tysk politi. De ble varetektsfengslet på fredag og skal sitte i varetekt til 5. januar. Ifølge NRK Hedmark og Oppland er Dag Svensson oppnevnt som forsvarer.