Annonse

Her er Amigos sitt neste stoppested


Foto: Pål Lomeland

Etter 25 års drift i Vestre Strandgate flytter Amigos til Fiskebrygga i begynnelsen av mai. Lokalene som tidligere har huset Makrellen og Bennys BBQ & Rockhouse blir neste stopp for den tradisjonsrike restauranten.

– Vi fikk en mulighet på Fiskebrygga som det ikke var mulig å si nei til. Når vi startet for 25 år siden var Vestre Strandgate et sentrum i byens restaurantliv, slik er det ikke lenger. De fleste av byens populære og bedre restauranter er nå samlet i Tollbodgaten og på Fiskebrygga, sier daglig leder Camilla Husby til KRS247.

Hun ser også andre positive sider med den nye plasseringen.

– Trafikken om sommeren med alt som skjer der nede er en åpenbar fordel. Større lokaler med plass til flere gjester er kanskje den største fordelen.

Foto: Pål Lomeland

Daglig leder hos Amigos, Camilla Husby | Foto: Pål Lomeland

Amigos fyller 25 år i juli og er med det en av byens eldste nålevende restauranter. Når de flytter til byens populære fiskebrygge, vil Amigos ta med seg mye av det de er kjent for, samtidig som de ønsker å tilby noe nytt langs bryggekanten. 

– Vi skal beholde det som har bygget gjennom alle disse årene. Samtidig så ser vi nye muligheter. Både på meny og konsept kan det komme forandringer og tilførsler, uten at noe er spikret ennå, sier en hemmelighetsfull restauranteier.

Det bekymrer ikke nevneverdig at tidligere drivere ikke har klart å skape stabilt lønnsom drift i de samme lokalene.

– Det er fire andre restauranter et steinkast unna som alle har hatt suksess der nede år etter år. Så vi ser ingen grunn til at vi ikke skal lykkes med vårt innarbeidede restaurantkonsept. Det vil selvsagt kreve hardt arbeid, kvalitet og service, men det er jeg overbevist om at vi skal klare å levere.

 

 
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarerLegg igjen en kommentar