Annonse

Her endres valutaen fra februar


Foto: Fjordline.no

Når Fjord Cat begynner å gå igjen i mai, vil du legge merke til at prisene er litt annerledes. Det vil gjelde både i tax-free og ellers på båten.

Fjord Line bytter nemlig ut den norske kronen med danske.

Dette kommer frem i en pressemelding Fjord Line har sendt ut til tyske medier. Norske og danske medier har foreløpig ikke fått denne meldingen. I den tyske pressemeldingen forklarer de valutabyttet fra norske til danske kroner med, at det vil bli lettere for kundene å sammenligne prisene ombord med priser i land i Danmark.

I tillegg skal brorparten av de operative kostnadene allerede være i danske kroner.

Norske kunder skal kunne fortsatt betale med norske kroner med kort. Administrerende direktør i Fjord Line, Richard Ternblom sier til Dagens Næringsliv at du vil få danske vekslepenger i retur basert på den danske kronekursen hvis du betaler kontant.

Valutaendringen blir innført på MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord allerede fra 1. februar.
Annonse
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

KRS247 ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer