KRS247.no

Henter værvarsel...

Her blir du snart målt

På mandag ble det klart at Dyreparken Utvikling sitt prosjekt INSITE, har fått tildelt et millionbeløp for å finne ut hva du egentlig gjør etter du har gått inn porten til parken.

– Dette er først og fremst en anerkjennelse til at denne næringen vi nå representerer, er kunnskapsdrevet og vi ønsker å gjøre dette for å utvikle ny kunnskap om kundeadferd i vår bedrift og i vår bransje, sier konsernsjef i Dyreparken, Reidar Fuglestad til KRS247.

I tillegg til fornøyelsesparken er også Palmesus, Agderforskning, UiA og Usus-klyngen, som består av 105 bedrifter innen reiseliv- og opplevelsesnæringen, med på dette prosjektet som blant annet vil gi en bedre forståelse av hva som fenger blant publikum.

– Mange beslutninger som vi tar, er basert på erfaring og magefølelse, men med dette nye prosjektet så kan beslutningene vi tar være basert på faktiske forhold og faktainnsamling, forklarer konsernsjefen.

Det vil da om noen måneder bli installert utstyr rundt i området som vil da anonymt måle hvor gjestene befinner seg, hvor lenge de er i det området og lignende informasjon.

Fuglestad forklarer også at det vil være mulig for noen av gjestene til å direkte påvirke hvordan fremtiden blir for blant annet Dyreparken.

– Det vil være mulig for noen av gjestene å laste ned en app og akseptere at vi kan ha dialog med vedkommende for å høyne servicegraden for våre gjester. Vi kan bare ha dialog med de hvis de aksepterer selv, men i bevegelse i parken så kan vi anonymt se informasjon om den enkelte. Vi vet ikke hvem de er, forsikrer han.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/245392199″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]